Inloggen in wordpress - Kiyozu Webdesign en Online Marketing

Inloggen in wordpress

Hoe log je in op je eigen website? Als je website gemaakt is in WordPress, of als je zelf een website wil maken in wordpress , log je in door /wp-admin achter je website te schrijven. Bijvoorbeeld: https://www.mijnwebsite.nl/wp-admin/ . Hier voer je je gebruikersnaam in en wachtwoord. Het is handig om op het vakje: deze gegevens onthouden te klikken zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.

Ik kan niet inloggen in WordPress, help!

Het kan zijn dat je opeens niet kunt inloggen op je WordPress-website. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Vaak is het gewoon dat de combinatie van de gebruikersnaam en het wachtwoord is onjuist is. Vraag in dat geval een nieuw wachtwoord aan.

  • Je site url is verkeerd ( een typfoutje in de link bv https://www.miijnwebsite.nl/wp-admin/
  • Is er kortgeleden een plugin update gedaan? Dan kan dat misschien een oorzaak zijn. Sommige plugins werken elkaar tegen en kunnen je website kapot maken. Maak daarom altijd eerst een backup voordat je een update uitvoert. Een oplossing is de oude backup terug te zetten. Heb je geen oude backup? probeer dan de plugin vanuit de FTP te verwijderen.
  • Soms zijn er te agressieve security plugins aanwezig, probeer deze te verwijderen vanuit je FTP en kies een andere.
  • Heb je kortgeleden een aanpassing gedaan van http naar https? (beveiligde website) dan kan het zijn dat je permalinks nog niet goed zijn ingesteld. Probeer eerst in te loggen via de http link en pas daarna je permalink instellingen aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You cannot copy content of this page